Aamuruuhka ja autoton päivä

Pelle pyöräilee liikenneruuhkassa
 

Autoton päivä 22.9 2010. Taikatempuilla yksityisautoilun määrä ei vähene. Tarvitaan pontevaa politiikka joukkoliikenteen ja kevyen liikenteen edistämiseksi.

 
Ota yhteyttä | | Avainsanat: ,

4 vastausta kohteessa Aamuruuhka ja autoton päivä

 1. Minä vaan sanoo:

  Helppohan se on puhua joukkoliikenteen edistämisestä, jos asuu Helsingissä, mutta hei haloo! On sitä elämää kehä kolmosen ulkopuolellakin!

 2. Seppo sanoo:

  Minä asun maalla kehä kolmosen ulkopuolella. Minusta on kovin suotavaa, jos yksityisauton käyttötarvetta onnistutaan vähentämään. Se on mahdollista sekä maalla että kaupungeissa. Se on myös tulevaisuudessa välttämätöntä. Helppoa se ei ole.

 3. Taviokuurna sanoo:

  En onnistu ymmärtämään ensimmäistä kommenttia, vaikka miten päin sitä pohdin. Miksi ”kehä kolmosen ulkopuolella” ei pitäisi edistää joukkoliikennettä? Vai tarkoittaako kommentoija, että muualla kuin Helsingissä aiheesta on todellakin vaikea puhua? (Ja jos näin, niin mikä mahtaa olla syynä? Paikalliset poliittiset olot?)

 4. Tanja sanoo:

  Kai se ensimmäinen kommentoija tarkoitti, ettei Helsingin ulkopuolella ole yksittäisen ihmisen niin helppo jättää autoa kotiin. Pienemmissä kunnissa ei päättäjillä tunnu olevan tahtoa kuin joukkoliikenteen vähentämiseen. Itse muutin Helsingistä Porvooseen, ja järkytys on ollut suuri. Kotoani ei kulje viikonloppuna minkäänlaista bussia, ja arkisinkin vain ”koululaisia varten”.

  Sitä voi vain yrittää suunnitella ostokset ynnä muut matkustusta vaativat asiat työmatkojen yhteyteen, ja kesäisin pyöräillä. Ja jaksaa uskoa, että jos moni tekee pieniä muutoksia, yhteisvaikutus olisi näkyvä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *