Älä osta mitä sattuu…

Mainos myy onnea
 

Tänään vietetään Älä osta mitään -päivää.

Tänä vuonna teemana on mainonta. Mainonnan luoma maailma ja ihmiskuvat poikkevat huikeasti todellisuudesta. Erityisen törkeää on lapsiin ja nuoriin kohdistuva mainonta. Huippuunsa viritetyt manipuloinnin ammattilaiset kokoavat täsmäohjuksia joilla pommitetaan lasten tajuntaa. Kouluihin pitäisi saada medialukutaito uudeksi oppiaineeksi. Turvallisissa laboratorio-olosuhteissa opeteltaisiin purkamaan mainos osiin ja tekemään se vaarattomaksi.

 
Ota yhteyttä | | Avainsanat: ,

2 vastausta kohteessa Älä osta mitä sattuu…

  1. Tämä viimevuotinen kuva on todella hyvä ja taas ajankohtainen, kun perjantaina 28.11.2008 vietetään jälleen Älä osta mitään -päivää.

    Kummallista, miten meistä ihmisistä onkin tullut niin mainosten uhreja. Saatavilla on banaaninkuljetusrasioita (muovinen banaanin muotoinen rasia yksittäiselle banaanille), keitetyn kananmunan kuoren rikkova kone ja vaikka mitä krääsää ja roinaa.

    Kiitos siis tästä ja lukuisista muista upeista, ajattelua herättävistä humoristisista kuvista! Niitä tarvitaan nykymaailmassa…

  2. Seppo sanoo:

    Älä osta mitään -päivälle tuo uutta syvyyttä hallituksemme uusin uudistus, jossa vapautetaan kaupat olemaan auki tauotta koko vuoden. Tähän saakka sunnuntai on vielä osan vuotta sinnitellyt sellaisena ”älä osta ihan mitä vaan” päivänä. No, nyt sekin haitta siirtyy työministeri Cronbergin esittelemällä lakiuudistuksella historian roskakoriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *