Ystävänpäivä Ylläksellä!

Kuukkelit ja tiaiset latukahvilassa
 

Kuva-aihe on peräisin Ylläkseltä, jossa hiihtolomalla tapasimme maailman pulskimmat hillomunkkeja tankkaavat kuukkelit. Kuvassa poseeraavat myös hömö- ja lapintiainen. Piirrosta klikkaamalla pääsee kuva-arkistoon, josta kuvan voi lähettää myös ystäville. Nettikortit -osiossa on lisää ystävänpäiväkuvia.

Kotosalla ystävänpäivän kunniaksi keittiöikkunan talipalloa kävi nakuttamassa kaksi kuusitiaista. Kuusitiainen näyttää suunnilleen tämmöiseltä:

Kuusitiainen
 
Ota yhteyttä | | Avainsanat: ,

5 vastausta kohteessa Ystävänpäivä Ylläksellä!

 1. Taviokuurna sanoo:

  Tämä kuva sai hyvälle tuulelle – kiitos siitä! (Ja oikein mainio on kuusitiaisenkin potretti. Ihailen kykyäsi kuvata eläimet lajinsa mukaisina mutta silti niin mahtavan ilmeikkäinä!)

 2. kati sanoo:

  Taas tuli hymy suupieleen, kun näin nämä kuvat. Olen vieraillut sivuillasi ensi kertaa varmaankin vuonna 2000, ja aina täällä tulee hyvälle tuulelle. Viime vuoden Suomen Ladun kalenteri kuvillasi varustettuna oli mainio.

 3. Seppo sanoo:

  Hauska kuulla, että kuva toimii. 🙂

  Ei tämä maailma ainakaan murjottamalla parane, joten yritetään luonnon ohella säilyttää iloinen ja utelias ihmisluontomme!

 4. Heidi Lehtola sanoo:

  Hienoja kuukkeleita :)! Lomailemme parhaillaan Levillä, mutta hiihtolenkeillä emme ole vielä kuukkeleita nähneet. Pitäisi varmaan ottaa munkkeja taskuun evääksi, jos vaikka herkkusuut näyttäytyisivät!

  • Seppo sanoo:

   Kuulostaa hyvältä idealta! 😉 Toivottavasti kuukkelit vielä näyttäytyvät. Joskus viheltely houkuttaa ne myös paikalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *